Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Knappar

Knappar (eng. Buttons) är en vanlig dekoration att dekorera dina kort och scrapbookinglayouter med. Knappar finns i många olika färger, former och storlekar och kan användas både enskilt eller grupperade för att förhöja dina alster.

Det här behöver du

Förutom knappar behöver du egentligen bara någonting att fästa knapparna med. Du kan också välja att dekorera knapparna ytterligare med till exempel någon form av tråd, snöre eller band.

Så här fäster du knappar

Du kan fästa dina knappar på flera olika sätt. Jag använder antingen dubbelhäftande tejp eller glue dots. Jag föredrar nästan att använda glue dots eftersom de är små och sitter bättre än dubbelhäftande tejp.

Olika former på knappar

Knappar finns i en mängd olika färger, former och storlekar. Du kan hitta både enfärgade och mönstrade, runda och fyrkantiga.

Leverantörer av knappar

Det finns många olika scrapbookingleverantörer som säljer knappar. Det går förstås lika bra att gå till en vanlig syaffär och köpa knappar. Eller varför inte spara alla överblivna extraknappar som följer med kläder som du köper.

Här kan du köpa knappar

Knappar finns att köpa i de flesta butiker som säljer tillbehör och verktyg för scrapbooking och korttillverkning. Du kan också hitta knappar i många webbutiker. De går ofta att köpa en och en eller förpackade i påse med flera.