Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Framsidan på kortet Skidskytte VMFramsidan

Det här kortet är gjorde jag till mina svärföräldrar som fick biljetter till Skidskytte VM i Östersund i julklapp.

Kortet är gjort i storleken 15x15cm i kraftigare naturfärgat papper.

Det gröna mönsterpappret är klippt i storleken 14x14cm och fäst på kortet med dubbelhäftande tejp från Panduro.

Texten ”God Jul” kommer från ett färdigt ark som jag har köpt på Panduro. Texten är klistrad på röd cardstock med hjälp av dubbelhäftande tejp. Plattorna är därefter monterade på kortet med 3D-kuddar i storleken 1mm från Slöjddetaljer.

De röda satinbanden i hörnen på kortet är köpta i en vanlig tygaffär och har fästs på kortet med universallim från Scotch.

Tanken med framsidan på kortet var att den inte skulle avslöja vad det handlade om, utan enbart fungera som ett ”vanligt” julkort.

Insidan

Insidan på kortet var tänkt att avslöja lite mer vad det handlade om.

Det mönstrade pappret med snön och granarna kommer från Panduros collektion Winter. Det är fastlimmat på kortet med hjälp av dubbelhäftande tejp från Panduro.

Tagen kommer från IKEA:s julsortiment. Kanterna har chalkats med Fluid Chalk i färgen Dark Brown från tillverkaren ColorBox. Runt tagen har jag imiterat stygn med en mörkbrun stabilo penna 68.

Texten på kortet är utstansad i blått papper från QuicKutz alfabet Metro. Bokstäverna är sedan fastklistrade med hjälp av Zig limpenna.

Den gröna granen är en brads från Reprint.

Insidan Skidskytte VM