När jag kom hem på lunchen hängde den efterlängtade postenpåsen med mina Quickutz Revolution dies (leopard, monkey, lion, elephant, giraffe och polar bear) så ikväll har jag stansat. Jag älskar dem! Allihop! Kort recension, längre produktrecensioner kommer inom kort för varje Dies.

Elephant - REV-0118-S från QuickutzElefanten

Produkt: REV-0118-S

Elefanten (Elephant) var den första figuren som jag valde att stansa ut. Den gick snabbt att montera ihop och det var lätt att minimera pappersspillet. Jag valde att använda tejp och limpenna.

Polar Bear - REV-0119-S från QuickutzIsbjörnen

Produkt: REV-0119-S

Isbjörnen (Polar Bear) var den som gick snabbast. Med endast tre delar och två färger var det lätt att minimera pappersspillet. Det krävdes bara en stansning för att få ut alla delarna.

Giraffe - REV-0117-S från QuickutzGiraffen

Produkt: REV-0117-S

Giraffen (Giraffe) var den som tog längst tid att stansa ut och montera ihop. Den var pillrig och det tog tid eftersom jag försökte att minska på pappersspillet. En pincett var ett måste.

Lion - REV-0120-S från QuickutzLejonet

Produkt: REV-0120-S

Lejonet var enkel att stansa ut och montera, men jag rekommenderar en pincett för ögonen och näsan. Det blev nästan inget pappersspill. Alla delar förutom ögon och näsa kunde stansas ut på en gång.

Monkey - REV-0116-S från QuickutzApan

Produkt: REV-0116-S

Apan var roligast att stansa ut och montera ihop. Trots många delar och tre färger på papper gick det snabbt att montera ihop den. Lite pappersspill blev det dock och pincett var ett måste.

Leopard - REV-0115-S från QuickutzLeoparden

Produkt: REV-0115-S

Leoparden var efter isbjörnen den enklaste att stansa ut och montera. Fyra delar gjorde att det gick snabbt. Det gick även bra att minska pappersspillet.

Har du någon av Quickutz djurdies? Vad tycker du om dina? Vilken är din favorit?