Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Det tog många år innan jag hittade till Tradera, men när jag väl hade hittat dit fyllde jag snabbt på mitt förråd av Quickutz Alfabeten.

Den senaste tiden har jag tagit ett steg närmare Ebay. För en månad sedan registrerade jag mig, för några veckor sedan började jag addera saker till min minneslista och idag lade jag mitt första bud.

Efter att ha sett på väldigt många instruktionsfilmer på YouTube för olika kortvikningar, har jag blivit mer och mer intresserad av Stamp’n up Mat Pack för papperspiercing, så idag lade jag mitt första bud som förstås lika snabbt blev överbjudet.

Kvällen slutade med att jag tillslut slog till och köpte två Quickutz Revolution Dies:

  • House REV-0213-S
  • House REV-0215-S

Quickutz Dies - REV-0215-SQuickutz Dies - REV-0213-S

Jag har en längre tid försökt hitta dessa Dies i Sverige, men inte lyckats. Dessutom kostade de $12.74 styck ($8.49 plus $4.25 i frakt) vilket blev 89 kronor, så vad fanns det att fundera över. Jag hade förmodligen inte kunnat hitta de billigare i Sverige. Helt ofattbart egentligen hur det kan bli billigare att handla från USA.

Ser med spänning fram emot om det dyker upp något i brevlådan inom några veckor…