Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Chalk

Chalk eller krita som det heter på svenska är beroendeframkallande för många som scrappar layouter kort. Har man en gång börjat använda chalk är det svårt att sluta. Chalk är ett snabbt och billigt sätt att tillföra kreativitet, färg och karaktär på dina kort och layouter. Du kan lätt förvandla någonting tråkigt till någonting intressant. Chalk kan användas för att markera och ljusa upp die cuts, punchisar, bokstäver och mycket mer.

Flytande krita (eng. Fluid Chalk)

Flytande chalk är min absoluta favorit, jag använder det på nästan allt för att förhöja effekten. Favoritmärket är ColorBox Fluid Chalk Cat’s Eye Inkpad från tillverkaren Clearsnap. ColorBox fluid Chalk finns i en uppsjö av olika färger, enligt deras webbplats har de 38 olika färger. Chalk räcker väldigt länge och är relativt billigt att köpa.

Läs mer om flytande krita (eng. fluid chalk) >>

Torr krita (eng. Chalk)

Torrchalk tycker jag personligen är lite svårare att arbeta med om det enbart handlar om att förhöja effekten på kanter. För att färglägga ett stämplat motiv är däremot torrchalket det bästa.

Läs mer om Chalk >>