Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Jag är så otroligt nöjd med alla mina scrapbookingköp från USA att jag bara måste få dela med mig av min positiva erfarenhet. Det finns både pengar att tjäna nu när dollarn är låg men också möjlighet att få tag på saker som inte finns här i Sverige.

Det finns pengar att spara

Till en början trevade jag mig fram på den svenska köp och säljsajten Tradera, men jag tyckte inte att priserna var så låga som de borde, så jag sökte mig vidare till Ebay. Väldigt länge var jag tveksam, sen köpte jag en sak på prov, därefter ytterligare en och gången därpå slog jag till och köpte flera. Varje gång har jag blivit lika nöjd över de snabba leveranserna, låga priserna och låga fraktkostnaderna.

Min favoritsäljare på Ebay

Jag har hittat några favoriter som jag har handlat flera gånger från. Jag kan varmt rekommendera säljaren c**e**m på Ebay. Priserna är fantastiska när det gäller Quickutz Dies. Jag har hittills köpt cirka 30 stycken vid flera olika tillfällen. De har också startat en webbutik med samma priser som heter Creating Memories in Time för dig som inte vill registera dig och handla från Ebay.

Inga tullavgifter

För dig som oroar dig över extra tullavgifter har alla saker som jag hittills handlat skickats som gåva (eng. gift) och på så sätt undvikit tullavgifter. Det framgår när man köper hur säljaren ställer sig till hur varorna skickas. Det är mer regel än undantag att sakerna skickas som gåva. Däremot får man betala vanlig internationell frakt som brukar kunna hamna på cirka 5-15 dollar.

Nog för att jag redan visste att jag var lite utav en shopoholic men ändå är jag fascinerad över hur lätt ett Ebay beroende kan uppkomma. Hoppas du också vågar testa Ebay!

Har du erfarenhet av att handla från USA, vare sig det är Ebay eller annan webbutik? Tipsa gärna mig och andra scrapbookare om var du handlar från och om du är nöjd!