Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Jag tycker om verktyg som kan förenkla mitt scrappande. Sen sonen föddes har tiden att scrappa blivit mycket begränsad, så allt som kan göra att mitt scrappande mer effektivt är välkommet.

I över ett år har jag spanat in Dreamkuts från Zutter, ett verktyg som utlovar att det är en dröm att skära papper. Ända sen jag såg den demonstreras har jag varit såld. Tyvärr steg dollarkursen och därmed också priset på Dreamkuts, så det blev aldrig något köp.

Dreamkuts är förstås inte lika mobil som en skärmaskin, men jag är inte speciellt mobil i mitt scrappande utan håller mig hemma. Dessutom har jag aldrig varit riktigt nöjd med min skärmaskin från Fiskars där linjalen kan justeras något i sidled. Är det något jag stör mig på så är det när man använder verktyg och resultatet inte blir perfekt, även om det bara skiljer en millimeter på en kortvikning.

I söndags när jag slösurfade kom längtan efter en Dreamkuts tillbaka efter att ha sett en demonstrationsfilm, så jag upptog googlandet för att se om priset gått ner något. Av en slump hittade jag till Scrapbruket som sålde maskinen för 875 kronor (ordinarie pris 975 kronor) med gratis frakt. Så jag slog till och väntar nu på spänning på leverans!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYwDZLopVcA[/youtube]