Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Jag känner ett behov av att förtydliga att Scrapbookingguiden drivs av mig som privatperson och att allt som jag därför skriver kan och är färgat av mig som person.

Framför allt min blogg, är min ventil där jag har en chans att skriva helt fritt om olika upplevelser som jag har, såväl positiva som negativa. Bloggen vore inte speciellt roligt att skriva, eller läsa intalar jag mig, om jag skulle börja censucera mig och skriva saker som jag egentligen inte tyckte. Vad är då meningen med att blogga kan man fråga sig!

Likaså mina recensioner av produkter blir i flera fall subjektiva utifrån vilka förväntningar och kunskaper som jag har, men det hoppas jag att ni har med er när ni läser dem.  Jag har till med skrivit, för att citera mig själv: ”Observera att recensionerna bygger på min upplevelse så bli inte förvånad om du upplever en produkt på annat sätt än jag gjort ”. Av någon anledning måste jag ha tyckt, när jag startade Scrapbookingguiden, att det var viktigt att förtydliga att jag inte sitter inne på några sanningar. Ambition är mycket lägre satt än så – att förmedla mina upplevelser!

Detsamma gäller besök i olika butiker. Vi besöker alla en butik av olika anledningar. Vi har alla med oss olika förväntningar och förhoppningar, oavsett de är outtalade eller uttalde. Lever inte butiken upp till dem, så blir besöket en besvikelse. Konstigare än så är det inte! En besvikelse utifrån mina förväntningar, inte nödvändigtvis utifrån Anna, Marias eller Stinas.

Jag hoppas att jag inte upprör scrappare runt om i Sverige för att jag förmedlar mina tankar och åsikter om olika saker! Du väljer själv vad du vill ta åt dig av och tro på – inte någon annan!