Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Böcker på svenska

Stora boken om kreativ scrapbooking

Författare: Hill, Diana
Typ: Spiral
Antal sidor:
ISBN: 9179024491

STORA BOKEN OM KREATIV SCRAPBOOKING är en skattkista med inspirerande idéer för scrappare som redan lärt sig grunderna. Med bokens hjälp kan du utveckla dina färdigheter och göra fantasifulla, originella scrapbooklayouter. Steg för steg visar hur du embossar med grovt embossingpulver, målar med olika tillsatser och arbetar med material som tyg, metall och gamla cd-skivor. Bland specialprojekten finns annorlunda spännande format som minialbum, scrapbooks som du kan bära som accessoarer, omarbetade böcker och tidskapslar. Till din hjälp får du mallar för bokstäver och dekorationer så att du lätt kan förvandla din scrapbooking till unik konst.

Scrapbooking

Författare: Helene S. Lundberg
Antal sidor: 48 sidor
Format:
ISBN:

Tips, idéer och inspiration till din scrapbooking. Boken innehåller bilder och exempel på färdiga scrapbookingsidor. Svensk, norsk och dansk text.

Mer information om boken Scrapbooking >>

Scrapbooking

Författare: Aldebro, Gill
Antal sidor: 79
Format: Inbunden
ISBN: 915342896X

Scrapbooking är ett kreativt och roligt sätt att dokumentera viktiga händelser i livet, och resultatet blir personliga fotoalbum om familj, vänner och upplevelser. Scrapbooking är ett roligt och kreativt sätt att föreviga minnen och dokumentera livets små och stora händelser – vare sig det gäller att skapa en släktkrönika eller ett berätta om en semester, en ny familjemedlem eller en vanlig dag. Här får du lära dig de grundläggande stegen i teknik och veta mer om material och hjälpmedel. Du får konkreta tips om hur du går till väga samt inspiration att tänka nytt. Du får en ordentlig genomgång av de begrepp och verktyg du möter. Förutom att väcka kreativititeten till liv lockar den här hobbyn till att lära nytt – kanske vill du lära dig att bearbeta foton i datorn eller bli bättre på att använda digitalkameran.

Scrapbooking för livets högtider

Författare: Blom, Dorthe
Antal sidor: 72
Format: kartonnage
ISBN: 9171304932

Tiden då de flesta samlade sina foton i vanliga plastfickor är längesedan förbi! Hobbyn att scrappa, det vill säga att kombinera foton med dekorationer i papper och andra material, är definitivt här för att stanna. Scrapbooking för livets högtider ger dig inspiration, tips och idéer om hur du kan smycka bilder från minnesvärda dagar som dop, konfirmation, student, bröllop och jämna födelsedagar. Låt ditt fotoalbum bli ett riktigt konstverk! Givetvis får du också förslag på vackra inbjudningskort.

Fler fina idéer till scrapbooking

Författare: Blom, Dorthe
Antal sidor: 64
Format: kartonnage
ISBN: 9177156293

Scrapbooking handlar om att bevara de finaste minnena åt oss själva och eftervärlden. Med färg och dekorationer kan album göras till ett stort nöje att bläddra i. Här ges massor av inspiration till att med enkla medel och material skapa kreativa och unika scrapsidor. Till vår hjälp får vi material- och metodbeskrivningar samt en rad trevliga mönster till figurer och annat.

Scrappa

Författare: Cathrine Rein Carlson &Turid Eide
Antal sidor: 128 sidor
Format: kartonnage
ISBN: 9171309845

Har du byrålådan och hårddisken full av bildersom du inte vet vad du ska göra av? Är dusugen på världens roligaste hobby? Då är dettaboken för dig! Här får du en utförlig presentationav traditionell scrapbooking och vilkenutrustning du behöver för att komma igång. Dulär dig dessutom grunderna i digital scrapbooking så att du kan göra fina scrapsidor även av dina digitala bilder. Låt kreativiteten fl öda och skapa en egen minnesbok över viktiga och roliga händelser i livet!

Mer information om boken Scrappa >>

Stora boken om Scrapbooking : så här bevarar du för alltid dina stora upplevelser och käraste minnen

Författare:Riddell, Louise
Format: Spiralbunden
Antal sidor: 112 sidor
ISBN:
917902436X

Förlagets beskrivning: Stora boken om scrapbooking är en uttömmande och inspirerande bok om en allt populärare kreativ hobby som gör det möjligt för dig att dokumentera och bevara dina finaste minnen – samtidigt som du förvandlar dem till konstverk. Här lär du dig allt du behöver veta om scrapbboktillverkning – om hobbyns bakgrund och variationer, om verktygen du behöver och om var du hittar inspiration. Allt är rikt illustrerat, med enkla instruktioner och ett överflöd av goda råd!