Warning: A non-numeric value encountered in /home/kosmxse/public_html/scrapbookingguiden/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Igår firade jag och min älskling 3år. Givetvis kunde jag inte låta bli att göra ett kort till honom. Även om det givetvis är SÅ mycket roligare för mig att göra kortet än för honom att få det :oP.

Kortet är gjort i kraftigare svart papper i storleken 15x15cm.

Framsidan på kortet DU&JAG

Framsidan

Det svartvita pappret har jag köpt i en lokal butik där jag bor. Det är monterat med dubbelhäftande tejp för att inte bli bubbligt. Jag tycker motivet är helläckert och det finns även med svart bakgrund och vita blommor.

Aluminumramen är dekorerad med brads i form av vita hjärtan från tillverkaren Reprint. Ramen är monterad på 3D-kuddar 3mm.

För att bryta av det svart/vita temat valde jag att stansa ut hjärtat Folk Heart i rött papper. De är monterade med en limpenna.

Texten ”DU & JAG” är utskriven från datorn i typsnittet Helvetica. Jag har sedan klippt ut bokstäverna och med limpenna klistrat fast dem på de vita pappersremsorna. Remsorna har jag sedan fäst med 3D-kuddar, remsan ”DU” i 1mm och remsan ”& JAG” i 3mm. Kanterna på remsorna har jag därefter chalkat med ColorBox Fluid Chalk i färgen Dark Brown.

Insidan

Kort - du och jag insidanInsidan av kortet valde jag att hålla ganska enkel.

Etiketterna är utstansade med en punch som heter Deckle Tag. Kanterna på etiketterna har jag chalkat med ColorBox Fluid Chalk i färgen Dark Brown.

Bokstäverna L O V E och Y O U är utstansad med QuicKutz Squeezers alfabet Metro. Bokstäverna är därefter fastlimmade med limpenna.

Jag har gjort ett hål i alla tags med hjälp av en håltång för att kunna sätta i en brads med motivet av ett hjärta från tillverkaren Reprint.

De fyra etiketterna är sedan monterade på en 3D-kudde i 1mm.

Baksidan

Baksidan av kortet DU&JAGStämpeln kommer från Slöjddetaljer.

Motivet är stämplat med röd stämpelfärg och därefter embossats med rött glittrigt embossingpulver. För att embossa motivet har jag använt mig av en värmepistol för embossing.

Motivet har därefter klippts ut och monterats på baksidan med dubbelhäftande tejp.

De tre hjärtana i kanten på kortet är präglade med Fiskars präglingsverktyg ShapeBoss och shablonen Värme.